Wie zijn wij

In 2013 is Denk aan Meer opgezet door founder Mirjam de Boer, communicatie specialist op het gebied van gedragscampagnes. Zij heeft zich vanaf 2015 tevens inhoudelijk gespecialiseerd in stress- en vitaliteitcoaching. Denk aan Meer kenmerkt zich door een enthousiasme, praktisch en doortastende aanpak van campagnes en projecten.

Ervaring

Sinds 2013 is Denk aan Meer betrokken in de vorm van projectleiding en communicatie van campagnes en projecten in het bedrijfsleven en bij diverse gemeentelijke, regionale, provinciale en landelijke overheden. In totaal zijn er via rij2op5 meer dan 400 bedrijven begeleid met fietsstimulering. Naast de rij2op5 campagne heeft Denk aan Meer ook de communicatie verzorgd van Ik wil een E-bike, een fietscampagne bij grote werkgevers in de provincie Utrecht en Fiets je Fit Hoograven, een vitaliteitsproject voor de gemeente Utrecht.

Partners

Denk aan Meer werkt graag samen met vaste betrouwbare, betrokken en slimme partners. Samen denk je immers aan meer! Voor de vitaliteitsacties en campagnes staat een team van professionals klaar om mee te werken waar nodig. Van coaches, product aanbieders, tot creatievelingen en vormgevers. Wie en wat er nodig is om een actie of interventie tot een succes te maken.

Coöperatie rij2op5

Denk aan Meer is mede-eigenaar van de succesvolle landelijke fietscampagne rij2op5 in een coöperatie samen met &Morgen en Wonen & Milieu B.V.

 

 

 

.

 

Mirjam de Boer