Privé lessen & Gedragstherapie voor honden (also in English!)

*** Mijn praktijk zit momenteel vol en ik heb daarnaast overige activiteiten. Ik neem weer honden aan voor prive begeleiding en gedragstherapie vanaf 1 juli 2021. Kijk op www.nvgh.nl voor een gedragstherapeut voor honden.***

Ik begeleid je graag als jouw hond gedragsproblemen heeft. Met kleine aanpassingen in je dagelijkse omgang met de hond, boek je grote resultaten! Een gedragstherapie traject duurt ongeveer een maand. We zoomen in op een specifiek probleem. Is er meer aan de hand of wil je langere tijd intensieve begeleiding, dan kun je een privélessen pakket afnemen. Vaak zijn we daar twee maanden mee zoet. Er gaat veel veranderen voor jou en je hond. De vorderingen gaan snel. Jullie relatie wordt beter en je hond raakt meer ontspannen. Zo kun je steeds meer genieten samen!

Ik kom bij je thuis en maak een programma op maat voor jou en je hond. Je ontvangt naast de praktijksessies ook een trainingsplan op maat. Ook kun je me altijd appen of mailen voor vragen tijdens het traject. Indien nodig maken we in overleg gebruik van hulpmiddelen, zoals de clicker of supplementen ter ondersteuning van de gedragstraining.

Ik begeleid ook online.  Vraag naar de mogelijkheden.

Groepslessen: in het voorjaar van 2021 geef ik  geen groepslessen. Zodra er groepslessen zijn, staat dit op de website.

IN ENGLISH: I enjoy teaching in English as well. So if you live in or around Utrecht and you are looking for a behaviour therapist or for private lessons for your dog. Please contact me!

Zo meld je je aan:

>>> Stuur me een kort WhatsApp berichtje via: 06-36 10 77 09 of mail naar: meermethonden@gmail.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam de Boer en ik ben professioneel gedragstherapeut voor honden. Ik ben gespecialiseerd in jonge honden, adoptiehonden en angstige honden.

Ik werk sinds 1994 met honden en heb veel ervaring met groepslessen en privé begeleiding van hondenbezitters in Utrecht. Ook was ik 12 jaar lang praktijkdocent bij de opleiding tot hondentrainer van de landelijke Dierenbescherming. Uiteraard ben ik gediplomeerd. Ik heb in 2005 mijn opleiding tot gedragstherapeut voor honden afgerond bij het Van Hall Instituut i.s.m. Dogvision.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn 6 jarige border collie Pret en mijn  Saarlooswolfhond reu Fender van 2 jaar. Ik heb ondertussen vijf pups zelf opgevoed en weet hoe het is een jonge hond in huis te hebben!

Contactgegevens

Mirjam de Boer, gedragstherapeut voor honden

Mobiel / WhatsApp: 06 – 36 10 77 09
E-mail: meermethonden@gmail.com

Volg me ook op Social Media via:

Instagram www.instagram.com/mirjam.de.boer
Facebook  www.facebook.com/meermethonden