Privé lessen & Gedragstherapie voor honden in Utrecht (also in English!)

Ik begeleid je graag als jouw hond gedragsproblemen heeft. Met kleine aanpassingen in je dagelijkse omgang met de hond, boek je grote resultaten! Een gedragstherapie traject duurt ongeveer twee maanden. We zoomen in op een specifiek probleem. Er gaat veel veranderen voor jou en je hond. De vorderingen gaan snel. Jullie relatie wordt beter en je hond raakt meer ontspannen. Zo kun je steeds meer genieten samen!

Ik kom bij je thuis (in Utrecht of de dorpjes eromheen) en maak een programma op maat voor jou en je hond. Je ontvangt naast de praktijksessies ook een trainingsplan op maat. Ook kun je me altijd appen of mailen voor vragen tijdens het traject. Indien nodig maken we in overleg gebruik van hulpmiddelen, zoals de clicker of supplementen ter ondersteuning van de gedragstraining.

Groepslessen: Ik geef momenteel geen groepslessen. Zodra er groepslessen zijn, staat dit op de website.

IN ENGLISH: I enjoy teaching in English as well. So if you live in Utrecht and you are looking for a dog behaviour therapist or for private lessons for your pup or adult dog. Please contact me!

Zo meld je je aan:

>>> Stuur me een kort WhatsApp berichtje via: 06-36 10 77 09 of mail naar: meermethonden@gmail.com en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam de Boer en ik ben professioneel gedragstherapeut voor honden. Ik ben gespecialiseerd in jonge honden, adoptiehonden en angstige honden. Ik ben geaccrediteerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden (NVGH).

Ik werk sinds 1994 met honden en heb veel ervaring met groepslessen en privé begeleiding van hondenbezitters in Utrecht. Ook was ik 12 jaar lang praktijkdocent bij de opleiding tot hondentrainer van de landelijke Dierenbescherming. Uiteraard ben ik gediplomeerd. Ik heb in 2005 mijn opleiding tot gedragstherapeut voor honden afgerond bij het Van Hall Instituut i.s.m. Dogvision.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn 8 jarige border collie Pret en mijn Saarlooswolfhond reu Fender van 3 jaar. Ik heb ondertussen vijf pups zelf opgevoed en weet uit eigen ervaring hoeveel aandacht het kost om je hond op te voeden.

Contactgegevens

Mirjam de Boer, gedragstherapeut voor honden

Mobiel / WhatsApp: 06 – 36 10 77 09
E-mail: meermethonden@gmail.com

Volg me ook op Social Media via:

Instagram www.instagram.com/mirjam.de.boer
Facebook  www.facebook.com/meermethonden